Mantsisen malli

Mantsisen tarina alkaa logistiikkapalveluista. Vuonna 1963 veljekset Veli ja Juhani Mantsinen aloittivat polttopuun kuljetukset kunnalliselle lämpölaitokselle Enossa, Pohjois-Karjalassa. Tästä vaatimattomasta alusta Mantsinen on kasvanut kansainväliseksi logistiikkapalvelujen tarjoajaksi, joka käsittelee vuosittain noin 25 miljoonaa kuutiota pyöreää puuta ja muuta irtotavaraa

Mantsisen malli rakentuu hydraulisten materiaalinkäsittelykoneiden, tehokkaan kuljetuskaluston sekä koulutetun ja osaavan operaattori- ja huoltohenkilöstön varaan. Näistä osista, yhdessä 50 vuoden aikana kerääntyneen tietotaidon kanssa, saadaan luotua poikkeuksellisen tehokas ja joustava toimintamalli. Logistiikkapalvelumme ovat kiinteä osa asiakkaidemme logistiikkaketjua ja pystymme mukautumaan muuttuviin asiakastarpeisiin.

Mantsinen tarjoaa logistikkapalveluita metsä- ja metalliteollisuudelle sekä satamille ja terminaaleille Suomessa ja Venäjällä. Mantsisen tavoitteena on tarjota asiakkailleen alhaisin kokonaiskustannus käsiteltävälle materiaalille. Toimintamme keskeinen osa on toiminnan jatkuva parantaminen ja sitoudumme yhdessä asiakkaidemme kanssa pitkäaikaiseen kehitykseen tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

 

Suomessa

Osaamista ja näkemystä 50 vuoden kokemuksella

Venäjällä

Markkinajohtaja Venäjällä jo 15 vuotta
 
 
 
Ota yhteyttä